original wheels de specialist van brabant in originele velgen.

CUPRA velgen

Hier vindt u ons complete aanbod van CUPRA velgen. In het menu aan de rechterkant van deze pagina vindt u een filter, daarmee kunt het assortiment velgen filteren naar uw wensen. Zo kunt u onder andere onderscheid maken tussen zomerbanden en winterbanden en inch maat.
Mocht de door u gewenste set niet voorzien zijn van de gewenste banden. Dan kunnen wij deze in overleg voorzien van andere gebruikte of nieuwe banden naar uw wens.

Inch maat
Naafdiameter
Seizoen
Steekmaat
Sorteer op:
 
 
Bent u specifiek opzoek naar een bepaalde velgenset en staat deze er niet tussen?
Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Wij bieden velgen aan voor bijna ieder model van CUPRA, zoals onder andere de Born, Formentor, Leon, Leon Break en Ateca.
Heeft u interesse in een van deze Ford 15 inch, 16 inch, 17 inch, 18 inch, 19 inch of 20 inch velgen sets en wilt u ze komen bezichtigen neem dan gerust contact met ons op.

Wij kunnen uw nieuwe velgenset vakkundig monteren in onze werkplaats (€30.-).
Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw zomer of winterset bij ons op te slaan in ons bandenhotel (€60.- per seizoen incl. montage).

Twijfelt u of deze velgen onder uw auto passen, wij kijken het graag voor u na.

Original Wheels heeft meer dan 10 jaar ervaring met het verkopen van hoofzakelijk originele velgen, daarom kunnen wij u altijd voorzien van goed advies en top service.
Kiest u ervoor om uw nieuwe velgen te bestellen in de webshop van Original Wheels dan geniet u altijd van onze top service.
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u kunt ten alle tijden uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren.

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze onze uiterste best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een artikel beschadigd tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. 
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN