original wheels de specialist van brabant in originele velgen.

Audi E-tron (GT) (RS)

Audi E-tron E-tron GT E-tron GT RS velgen Original WheelsHier vindt u ons complete aanbod van Audi E-tron E-tron GT E-tron GT RS velgen. In het menu aan de rechterkant van deze pagina vindt u een filter, daarmee kunt het assortiment velgen filteren naar uw wensen. Twijfelt u of de gewenste velgen onder uw auto passen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen dan kijken wij het graag voor u na. Mocht de door u gewenste set niet voorzien zijn van de gewenste banden. Dan kunnen wij deze in overleg voorzien van andere gebruikte of nieuwe banden naar uw wens.

Inch maat
Seizoen
Sorteer op:
 
 
De velgen maken de auto!

Bent u bezig bent met het kopen van een Audi E-tron E-tron GT E-tron GT RS of zijn de huidige velgen van uw Audi E-tron E-tron GT E-tron GT RS aan vervanging toe? Voor originele Audi E-tron E-tron GT E-tron GT RS velgen bent u bij Original Wheels aan het juiste adres, u vindt bij ons een ruime keuze aan originele Audi velgen. Op deze pagina bieden wij verschillende wielsets aan die gegarandeerd passen op de Audi E-tron E-tron GT E-tron GT RS. Mocht u vragen hebben dan adviseren u graag persoonlijk over de maatvoering van de velg, band of complete wielset voor uw Audi E-tron E-tron GT E-tron GT RS.


Om uw mooie Audi E-tron E-tron GT E-tron GT RS helemaal naar uw wens te maken, kunt u een mooie set velgen goed gebruiken. U wilt dan natuurlijk wel de velgen die goed bij het model van uw auto passen. De vraag is dan: gaat u voor namaak velgen of voor originele velgen? De eerste optie is de goedkoopste en daarom voor veel mensen aantrekkelijk. Echter wordt het aangeraden om voor originele velgen te gaan. Originele velgen zijn beter voor uw veiligheid en zullen altijd beter bij uw auto passen dan de replica’s. Met de originele velgen kunt u veiliger de weg op en bent u er zeker van dat ze lang meegaan. Original Wheels heeft een breed aanbod aan originele velgen voor Audi. U vindt hier alle geschikte velgen voor de Audi E-tron E-tron GT E-tron GT RS.


Wat is de steekmaat en naafdiameter van een Audi Audi E-tron E-tron GT E-tron GT RS?

De steek van een wiel heeft betrekking op de bevestiging van het wiel aan de naaf van de auto. De steek wordt omschreven door 2 cijfers het aantal boutgaten keer de diameter van een denkbeeldige cirkel die door het hart van de boutgaten getrokken kan worden. De naafdiameter ook wel het naafgat genoemd geeft de grootte van de middelste cirkel van de naaf en de velg aan. Hieronder vindt u een overzicht van deze gegevens.

 

Audi E-tron: 
Steekmaat 5x112, naafdiatmeter 66.5 mm

Audi E-tron GT:
Steekmaat 5x130, naafdiameter 71.6 mm

Audi E-tron GT RS:
Steekmaat 5x130, naafdiameter 71.6 mm


 

Wat is de ET / J waarde van een Audi E-tron E-tron GT E-tron GT RS?

De ET waarde geeft de afstand aan tussen het midden van de velg en de montageplaat waarmee de velg tegen de wielnaaf gemonteerd wordt. De J-maat geeft de breedte van de velg aan en wordt aangegeven in inches. De J-waarde geeft de breedte aan tussen de velgranden. De ET waarde en J waarde zijn aan elkaar verbonden. Als een velg breder is heeft hij vaak een hogere ET waarde om dezelfde spoorbreedte te behouden. Er is dus geen standaard ET waarde voor een auto, deze varieert per velg. Zoals u kunt zien zijn er een heleboel factoren die meespelen bij het uitkiezen van de juiste velg. Alle velgen sets die op deze pagina door ons aangeboden worden passen gegarandeerd perfect onder uw Audi E-tron E-tron GT E-tron GT RS.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN