original wheels de specialist van brabant in originele velgen.

BMW Z4

BMW 1 serie velgen F40 F20 F21 E81 E82 E87 E88Hier vindt u ons complete aanbod van BWM Z4 velgen. In het menu aan de rechterkant van deze pagina vindt u een filter, daarmee kunt het assortiment velgen filteren naar uw wensen. Door het bouwjaar van uw auto te selecteren, bent u er zeker van dat de velgen onder uw auto passen. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen dan kijken wij het graag voor u na.
Mocht de door u gewenste set niet voorzien zijn van de gewenste banden. Dan kunnen wij deze in overleg voorzien van andere gebruikte of nieuwe banden naar uw wens.

Inch maat
Naafdiameter
Seizoen
Steekmaat
 
 
De velgen maken de auto!

Bent u bezig bent met het kopen van een BMW Z4 of zijn de huidige velgen van uw BMW Z4 aan vervanging toe? Voor originele BMW Z4 velgen bent u bij Original Wheels aan het juiste adres, u vindt bij ons een ruime keuze aan originele BMW velgen. Op deze pagina bieden wij verschillende wielsets aan die gegarandeerd passen op de BMW Z4. Mocht u vragen hebben dan adviseren u graag persoonlijk over de maatvoering van de velg, band of complete wielset voor uw BMW Z4.


Om uw mooie BMW Z4 helemaal naar uw wens te maken, kunt u een mooie set velgen goed gebruiken. U wilt dan natuurlijk wel de velgen die goed bij het model van uw auto passen. De vraag is dan: gaat u voor namaak velgen of voor originele velgen? De eerste optie is de goedkoopste en daarom voor veel mensen aantrekkelijk. Echter wordt het aangeraden om voor originele velgen te gaan. Originele velgen zijn beter voor uw veiligheid en zullen altijd beter bij uw auto passen dan de replica’s. Met de originele velgen kunt u veiliger de weg op en bent u er zeker van dat ze lang meegaan. Original Wheels heeft een breed aanbod aan originele velgen voor BMW. U vindt hier alle geschikte velgen voor de BMW Z4 modellen zoals de G29 (2018 - heden), E89 (2009 - 2016) en E85 E86 (2003 - 2008) .
 


Wat is de steekmaat en naafdiameter van een BMW Z4?

De steek van een wiel heeft betrekking op de bevestiging van het wiel aan de naaf van de auto. De steek wordt omschreven door 2 cijfers het aantal boutgaten keer de diameter van een denkbeeldige cirkel die door het hart van de boutgaten getrokken kan worden. De naafdiameter ook wel het naafgat genoemd geeft de grootte van de middelste cirkel van de naaf en de velg aan. Hieronder vindt u een overzicht van deze gegevens.

 

BMW Z4 G29 (2018 - heden): 
Steekmaat 5x112, naafdiatmeter 66.6 mm

BMW Z4 E89 (2009 - 2016): 
Steekmaat 5x120, naafdiameter 72.5 mm

BMW Z4 E85 E86 (2003 - 2008): 
Steekmaat 5x120, naafdiameter 72.5 mmWat is de ET / J waarde van een BMW Z4?

De ET waarde geeft de afstand aan tussen het midden van de velg en de montageplaat waarmee de velg tegen de wielnaaf gemonteerd wordt. De J-maat geeft de breedte van de velg aan en wordt aangegeven in inches. De J-waarde geeft de breedte aan tussen de velgranden. De ET waarde en J waarde zijn aan elkaar verbonden. Als een velg breder is heeft hij vaak een hogere ET waarde om dezelfde spoorbreedte te behouden. Er is dus geen standaard ET waarde voor een auto, deze varieert per velg. Zoals u kunt zien zijn er een heleboel factoren die meespelen bij het uitkiezen van de juiste velg. Alle velgen sets die op deze pagina door ons aangeboden worden passen gegarandeerd perfect onder uw BMW Z4.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN